Takip Et:

  • Sepette hiç ürün yok.
Top
Image Alt

Bizim Tepe Tenis Kulübü ve Ulus Tenis Akademisi İş Birliği Duyurusu

Robert Kolej ve Robert Kolej Mezunlar Derneği (RKMD) 156 yıllık köklü bir geleneği temsil etmektedir.

RKMD, Robert Kolej’de öğrenimini tamamlayan ve Türkiye’nin geleceğine yön veren on binlerce mezunu ile, ülkemizin en önde gelen, en seçkin ve en etkili mezunlar derneğidir.

2017 yılı içinde 60. kuruluş yıldönümünü kutlayan RKMD, kuruluş amaçlarına uygun olarak ülkemizin, gençlerimizin ve tüm mezunlarımızın gelişimi ve güçlenmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir.

Derneğimizin kuruluş tüzüğünde bulunan ve derneğimizin kuruluş amaçları içinde yer alan 5. Madde şu şekildedir:

Madde 5:

“Sportif nitelikli eğitim, eğlenme ve dinlenme ile boş zamanları değerlendirici çalışmalar yapmak, üyeler arasında ve toplumda sportif anlayışı ve çalışmaları özendirmek.”

Kuruluş tüzüğümüz doğrultusunda, temelleri 1984 yılında atılan ve bugüne kadar 28 kez ev sahipliği yaptığımız “RKMD Bizim Tepe Open Senior Tenis Turnuvamıza” destek ve katkı sağlayan tüm mezunlarımıza sonsuz teşekkür ederiz.

RKMD olarak, 2016 yılından itibaren TEB sponsorluğunda yapmaya başladığımız Bizim Tepe Open Tenis Turnuvamız sayesinde tenis sporunu gençlere ve çok daha büyük kitlelere duyurmayı ve sevdirmeyi başardık. Tenis sporuna her zaman destek vermeyi görev edinmiş olan RKMD, sponsorların, mezunlarımızın ve spora gönül verenlerin destekleri ile bu yolda gerçekten çok önemli mesafeler katetmiştir.

Tüm bunlara ek olarak, gönüllü RKMD YK üyeleri olarak yaptığımız yoğun çalışmalar neticesinde, mezunlarımızın ve ailelerinin, tenis turnuvalarında kendi kulüplerini temsil edebilmeleri ve bu turnuvalara lisanlı olarak katılabilmeleri için “Bizim Tepe Tenis Kulübü”nü kurduk.

Artık tüm mezunlarımız “lisanslı” Bizim Tepe Tenis Kulübü oyuncusu olabilmekte ve lisanslı sporcu olmanın tüm imkanlarından faydalanabilmektedirler.

Siz de i-kort üzerinden yapabileceğiniz kolay kayıt sistemi sayesinde lisanslı bir Bizim Tepe tenis oyuncusu olabilirsiniz.

Ayrıca, RKMD Yönetim Kurulu olarak hayata geçirdiğimiz nice iş birlikleri sayesinde 2019 yılı içinde tam 3 turnuvaya ev sahipliği yapacak duruma geldik.

 

2019 yılı içinde Bizim Tepe Tenis Kulübü olarak ev sahipliği yapacağımız bu turnuvalar ve tarihleri aşağıdaki gibidir:

4-14 Temmuz (10 gün – Veteran Turnuva)

1-4 Ağustos (4 gün – Hafta Sonu Turnuvası)

12-22 Eylül (10 gün – Veteran Turnuva)

 

Bu bağlamda, Bizim Tepe Tenis Kulübü ve Ulus Tenis Akademisi iş birliği ile RKMD’de yepyeni bir dönem başlıyor.

Hepsi birbirinden yetenekli, milli antrenörler ve oyuncular eşliğinde birçok keyifli etkinlik ve özel ders alma fırsatı 2019 sezonunda tüm mezunlarımızı bekliyor.

Her yaştan spor tutkunu mezunumuzu, yenilenen yüzüyle Bizim Tepe Tenis Kulübü’müze davet ediyoruz.

 

Saygılarımızla,

Robert Kolej Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu

 

Bilgi ve kayıt için:

Ofis: 0212 287 0078

Cep : 0532 739 7563

(0532-REZ-RKMD)

Cep : 0552 355 7575

e-posta:   dernek@rkmd.org.tr

Post a Comment

User registration

You don't have permission to register

Reset password