Takip Et:

  • Sepette hiç ürün yok.
Top
Image Alt

RC Sailing’in Desteğinize İhtiyacı Var

Değerli RC mezunları,

RC SAILING, okulumuzda yeni kurulan Yelken ve Denizcilik Eğitim Kulübüdür.

Her yaş ve sınıftan 12 öğrencisi vardır. Yelken ve Denizcilik öğrenmek isteyen öğrenciler, ilgili tüm öğretmenleri de eğitimlerine davet ederek ”community sailing” tarzında ilerlemektedirler.

Okulda yapılan teorik yelken derslerine ek olarak pratik yapmak için de öğrencilerimizin denize çıkmaya ihtiyaçları vardır.

Bu sebeple tekne kiralamaları gerekmektedir.

RC, servis aracı ve eğitmen temin etmektedir. Tekne kiralarının bir kısmı öğrencilerden alınmaktadır fakat bu katkıların üzerinde bir destek gerekmektedir. RC SAILING üyeleri ilk gezilerini 29 Mart Perşembe günü okul sonrası, RKMD Başkanı Arif Akdağ’ın desteği ile gerçekleştirerek sezonu Kalamış’ta açmışlardır. Okul kapanana kadar olan iki aylık dönemde, Nisan ayı içinde iki yarım gün boyunca resimdeki teknelerle temel pratik eğitimleri tamamladıktan sonra Mayıs ayında yelkenli tekne kiralayarak Adalara eğitim turu yapmayı arzu etmektedirler.

Mezunlarımız nasıl yardım edebilir?

12 ve 19 Nisan ve 6-19-20 Mayıs gezilerinden birine veya birkaçına maddi destek olarak yardımda bulunabilirsiniz. Yelkenli teknesi olan mezunlarımız 6, 19 ve 20 Mayıs günlerinden birinde 10:00 -20:00 arası Kalamış Marina-Adalar-Kalamış Marina parkuru için yelkenli teknelerini tahsis edebilirler.

Çocuklarımızın her biri denize çıkmanın ciddiyetine vakıftırlar. Yelken hocalarımızın da her biri lisanlı, yelken sporcusu, profesyonel kaptan ehliyetli ve Yelken Federasyonu Lisanslı yelken eğitmenleridir.

Desteğiniz ve ilginiz için önceden teşekkür ederiz.

Bilgi için:

Gencer Emiroğlu 0532 335 9278

Arif Akdağ 0532 427 8787

Post a Comment

User registration

You don't have permission to register

Reset password